Kleding Borduren ( wij borduren vanaf 10 stuks )

 

 Promolet is gespecialiseerd in het machinaal borduren van kleding en textiel. Machinaal borduren wil zeggen dat één of meerdere kledingstukken tegelijk worden geborduurd met behulp van computergestuurde borduurmachines. Wij kunnen op deze manier uw gewenste kledingstuk voorzien van uw (bedrijfs)logo, patroon, naam of tekst. De resultaten en kwaliteit zijn afhankelijk van het gedigitaliseerde borduurbestand, soort stof waarop wordt geborduurd en de afstelling van de machines.

Digitaliseren van het borduurbestand

 Het omzetten van een (bedrijfs)logo, patroon, naam of tekst naar een borduurbestand is een van de meest belangrijke stappen in het hele proces. De uiteindelijke kwaliteit van de borduring hangt met name af van hoe dit borduurbestand is opgebouwd. Bij promolet nijmegen gebruiken wij speciale borduursoftware om tot een goed resultaat te komen.

 Borduurgaren

 De kwaliteit van het borduurgaren is ook erg belangrijk voor het uiteindelijke resultaat. Bij Promolet borduren wij uitsluitend met Madeira Polyneon borduurgaren. Dit is hoogwaardig polyester borduurgaren, wasbaar tot 95˚C.

Wij beschikken over ruim 250 verschillende kleuren borduurgaren. Op deze manier kunnen wij exact aan u wensen voldoen qua kleurstelling. Naast deze standaard garen kunnen wij ook borduren met speciaal garen, denk bv. aan brandwerend borduurgaren.